Print fotografii pe canvas

Fotografii îşi extind gama de produse cu imprimantele inkjet

Numărul fotografilor care investesc în imprimante ecosolvent este in continuă creștere. Cu toții căutăm să oferim servicii cu valoare adăugată cât mai mare, după un eveniment special un print de fotografie cu nuntașii sau bebelușul nou botezat va deveni o amintire frumoasă. Un print pe canvas agățat pe peretele livingului cu o reproducere de artă clasică, reclama vintage sau poze de familie împrospătează locuința, conferă un design mai fresh fără costuri uriașe.

Valoare adăugată mai mare, libertate în creație

Valoarea adăugată a unui print pe hârtie fotografică este limitată și de tipul suportului și de dimensiunea maximă.  Acest lucru se poate schimba dacă sunteţi capabil să prezentaţi printul într-o manieră specială, pe diferite suporturi de imagine, sau în format mai mare. Depășirea formatelor de hârtie foto standard permite fotografului o libertate artistică mai ridicată, creativitatea sa fiind poate cea mai puternică formă de valoare adăugată. Gama de imprimante Roland DG lasă în urmă barierele de dimensiuni și culori.

Diferite soluții 

Imprimantele Roland DG eco-solvent imprimă culori minunate pe diferitele tipuri de canvas, hârtie fotografică sau folie autoadezivă, dar sunt diferențe semnificative între modele. Între utilajele RF-640, VF2-640 sau EJ-640 sunt diferențe între productivitate și gamutul de culori, Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru identificarea produsului cel mai potrivit companiei Dvs. 

CERERE OFERTĂ DE PREȚ

    INFORMAȚII ȘI COMENZI