Produsele

Viscom Solutions Services srl depune toate eforturile să depoziteze produsele în cele mai bune condiții, conforme cu recomandările producătorilor. Toate spațiile de depozitare dispun de temperatură controlată și marfa este mișcată întotdeauna pe principiul FiFo (first in first out). Conform contractelor cu producătorii de cerneală, Viscom Solutions Services srl este obligată să preia produse ce pot avea minim 3 luni până la expirarea termenului de garanție. Astfel este posibil ca cernelurile furnizate să aibă valabilitate mai scurtă decât cele 12 sau 18 luni date de producător.

Livrarea comenzilor

Comenzile vor fi transmise în scris pe adresa de e-mail: office@viscom.ro. În scurt timp veți primi confirmarea primirii comenzilor și factura aferentă. Pentru eliminarea eventualelor erori vă rugăm să verificați conținutul facturii.  Cernelurile sunt livrate de pe stoc, cu firme de curierat ca TNT, Urgent Cargus sau orice altă firmă de curierat. În cazul în care comanda este plasată până la ora 13:00, coletul va pleca de la sediul nostru în aceeași zi cu data plasării comenzii. Comenzile plasate după ora 13:00 vor fi procesate a doua zi lucrătoare. În funcție de volumul de lucru al firmelor de curierat, coletele vor ajunge la destinatar în 24-48 de ore de la ridicarea coletului. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele întârzieri datorate firmelor de curierat sau factori ce-i împiedică pe aceștia în desfășurarea normală a activității lor. Cumpărătorul poate ridica comenzile de la sediul nostru în intervalul orar 9-17.

Echipamentele comandate au un termen minim de livrare de 30 de zile dacă nu este stipulat altfel în contractul de vânzare-cumpărare. Transportatorul ales de Viscom Solutions Services srl va livra produsul la adresa indicată de Cumpărător. Riscurile aferente transportului utilajului până la adresa de livrare sunt asumate de către Viscom Solutions Services srl. Procesul de descărcare, manipulare, asigurarea de utilaje necesare descărcării (stivuitoare), precum și mutarea utilajului în spațiul destinat producției cad în sarcina Cumpărătorului. Riscurile aferente procesului de descărcare/manipulare/mutare sunt asumate de Cumpărător.

Prețul produselor

În cazul în care deținătorul site-ului decide să publice prețuri pentru anumite produse, acestea vor avea caracter informativ. Ele pot suferi modificări fără a fi necesare notificări sau alte formalități prealabile. Prețul final al produselor este cel comunicat în scris de reprezentantul Viscom Solutions Services srl.

Limitarea răspunderii

În cazul constatării deficiențelor calitative sau cantitative ale consumabilelor/materialelor livrate, Viscom Solutions Services srl va despăgubi Cumpărătorul cu valoarea produsului în sine, dar nu i se poate imputa contravaloarea altor daune sau prejudicii suferite de Cumpărător.  Viscom Solutions Services srl nu controlează, prin urmare nu poate fi trasă la răspundere în cazul utilizării/depozitării/manipulării necorespunzătoare/greșite a produsului. Cumpărătorul are obligația de a folosi produsul achiziționat în conformitate cu fișa tehnică/recomandările producătorului/recomandările Viscom Solutions Services srl. Toate riscurile în legătură cu produsele livrate se transferă la Cumpărător din momentul expedierii către acesta.

Procedura de soluționare a reclamațiilor

Orice reclamație se acceptă doar în scris la adresa de e-mail office@viscom.ro în termen de 72 ore de la primirea produsului. În termen de 5 zile de la lansarea reclamației, Cumpărătorului îi revine obligația de a trimite o mostră a produsului vizat de reclamație, dacă acest lucru i se solicită. Viscom Solutions Services srl se obligă să răspundă în scris în termen de 72 ore de la primirea reclamației privind decizia luată sau cursul de acțiune stabilit pentru soluționarea reclamației.  Nu este luată în considerare nicio reclamație care vizează produse utilizate neconform cu specificațiile producătorului sau recomandările Viscom Solutions Services srl. De asemenea nicio reclamație nu va fi admisă dacă cumpărătorul are facturi ale căror scadență a fost depășită sau limita de credit acordată acestuia a fost depășită.

În cazul utilajelor garanția acestora este conformă cu certificatul de garanție emis de către Viscom Solutions Services srl.