Semnalistică

Direcția corectă

Comunicarea vizuală coerentă, modernă în spații comerciale, spații de utilitate publică, educative sau spitale la standardele prezentului este o necesitate reală a tuturor. Cererea pentru semne care comunică privitorului un mesaj într-un mod atractiv, colorat și durabil este mai mare ca oricând. Pentru producerea oricăror tipuri de semne de înaltă calitate Roland DG este partenerul prin gama largă de echipamente de imprimare în format mare, printer-cuttere și cuttere, dar chiar și gravatoarele laser.

Imprimare și tăiere într-un singur pas de producție

În economia curentă, unde timpul omului devine cea mai costisitoare resursă, un aparat cu ambele funcții vitale, imprimarea și tăierea pe contur poate să însemne o economie semnificativă. După apăsarea butonului de pornire utilizatorul nu are nicio sarcină de făcut, utilajul imprimă, uscă, taie pe contur stickerele, decorul de perete sau mașină într-un flux continu de producție, fără nici o intervenție. În afara timpului de lucru economisit erorile umane sunt și ele eliminate. Costul de achiziție este unul prietenos, semnificativ mai mic față de achiziția a două utilaje – un printer și un cutter- timpul de amortizare mai mic și inerent profitabilitatea investiției mai mare.

Imprimare în format mare

Bannere stradale, meshuri de cladiri, materiale textile, nu prezintă nicio problemă folosind imprimantele eco-solvent Roland VF2-640, sau modelul de productivitate înaltă EJ-640. Cerneluri ecologice, certificate pentru interior, fără degradare a culorii timp de 3 ani în exterior.

Semnalistică gravată

Gravura CO2 este o opțiune viabila și modernă pentru o gamă de aplicații, cum ar indicatoarele, plăcuțe cu nume, numerele camerelor de hotel, sau pictograme. Roland DG vă pune la dispoziție modelele LV-180 și LV-290 de înaltă precizie, iar Widinovations gravatoare CO2 cu dimensiuni mai mari pentru aplicații unde mărimea contează, C900 cu masa de lucru de 1300*900 mm, iar C1000 cu mărimea de 1600*1000mm.