Personalizare cu folie de transfer termic

Una dintre cele mai eficiente tehnologii pentru personalizarea de articole de îmbrăcăminte este aplicarea foliei de transfer termic de la Stahls. Indiferent că vorbim de aplicații pentru industria de fashion, îmbrăcăminte sportive, îmbrăcăminte de muncă sau cadouri pentru diverse evenimente, procesul de producție este simplu, eficient și la îndemâna oricui. Iată de ce avem nevoie:

Personalizare tricouri

  1. Folie de transfer termic, unde putem să alegem din multitudinea de produse din catalogul producătorului Stahls’.
  2. Echipament de tăiere, de exemplu un cutter Roland GS2-24, un utilaj foarte fiabil cu un preț de achiziție foarte prietenos. Dacă volumul de lucru este unul crescut și avem nevoie de viteză mare variantele GR2-540 sau GR2-640 ne stau la dispoziție.
  3. Printer-cutter, dacă dorim să imprimăm poze sau fisiere grafice cu multe culori, unde așezarea una câte una a diferitelor culori ar fi prea greoaie. BN-20A este utilajul dezvoltat de Roland DG pentru această aplicație. La fel, dacă volumul de lucru este unul mare există varianta de SG3-300 Sau SG3-540, sau vârful de gamă VG3-540 și VG3-640.
  4. Presă termică, După ce folia este tăiată sau imprimată și tăiată ne mai rămâne un singur pas de producție, tratarea termică a tricoului. Așezăm grafica pe tricou în poziția finală și introducem tricoul în presa termică Stahls’  Maxx Clam Basic cu deschidere manuală sau Sprint Mag Digital. Setăm temperatura la 150 grade Celsius, timerul la 5 secunde și gata. Peste 5 secunde adezivul foliei a devenit permanent, fixarea definitivă și lucrarea terminată.

Cetegorii produse

Printer - cutter (15)

Cuttere (3)

Prese termice (4)

Folii termotransfer Stahls (156)

CERERE OFERTĂ DE PREȚ

    INFORMAȚII ȘI COMENZI