Imprimare şi tăiere, într-un singur utilaj

Economiseşti timp, bani şi efort cu un utilaj combinat printer/cutter

 

În economia curentă, unde timpul omului devine cea mai costisitoare resursă, un aparat cu ambele funcții vitale, imprimarea și tăierea pe contur poate să însemne o economie semnificativă. După apăsarea butonului de pornire utilizatorul nu are nicio sarcină de făcut, utilajul imprimă, uscă, taie pe contur stickerele, decorul de perete sau mașină într-un flux continu de producție, fără nici o intervenție. În afara timpului de lucru economisit erorile umane sunt și ele eliminate. Costul de achiziție este unul prietenos, semnificativ mai mic față de achiziția a două utilaje – un printer și un cutter- timpul de amortizare mai mic și inerent profitabilitatea investiției mai mare.

Roland DG, deschizător de drumuri și lider de piață

Producătorul Japonez Roland DG a fost pionier în dezvoltarea utilajelor de imprimare în format mare cu funcție de tăiere pe contur, rămânând liderul de piață, datorită fluxului continu de inovații. Cu peste 130.000 de utilaje instalate, Roland DG este numărul 1 în lume.

 

Gamă largă

Echipa noastră de vânzări,  vă stă la dispoziție pentru găsirea celei mai bune soluții pentru afacerea Dvs., din gama largă de utilaje  print&cut. Diferențele principale între utilaje se referă la lățimea maximă de imprimare și tăiere, configurațiile de culoare și nu în ultimul rând viteza de producție. Începând cu echipamentul BN-20A, cu lățime activă de 48 cm, creat pentru personalizări textile cu folie de termotransfer, continuând cu modele SG3-300 și SG3-540 pentru ateliere cu volume medii de lucru și terminând cu modelele VG3-540 și VG3-640 pentru volume mari, sau pentru stickere super exclusiviste, recomandăm printer-cutterul UV LEC2-640, cu cerneala albă și lac în plus. Nevoile tuturor sunt acoperite, singura întrebare rămasă: Care utilaj vi se potrivește?

CERERE OFERTĂ DE PREȚ

    INFORMAȚII ȘI COMENZI