Folii geamuri

Înfoliere ferestre și protecție vehicule

Oportunități la fiecare pas

Peste tot puteți observa vitrine, ferestre, uși de exterior sau interior din sticlă. Fie că vorbim despre folie de protecție solară sau folie colorată de decor, potențialul profit este la fiecare pas. Mașinile sunt expuse non-stop la loviturile pietrelor de pe carosabil și zgârieri provenite de la atingerile ghinioniste din parcări. Vopseaua originală se poate proteja foarte eficient prin aplicarea unui film transparent de protecție tăiat la dimensiunea pieselor.

Înfolierea

De la ferestrele imenselor clădiri de birouri ale marilor corporații până la vitrina coaforului de pe colt sau chiar mașina vecinului nostru sunt suprafețe unde identitatea vizuală al proprietarului ar putea fi accentuată. Avem nevoie de un pic de creativitate, folie și un aparat de tăiere Roland pentru a avea cele mai precise tăieri. Seria profesională de cuttere Roland GR2-540 și GR2-640 vă permite să faceți lucrările rapid și fără rebuturi.

Înfoliere cu folie imprimată și tăiată pe contur

Unde se dorește un impact vizual pronunțat, culori multe și vii, soluția ideală este un utilaj de print and cut Roland Truevis. Grafica va fi una vibrantă, spectaculoasă și nu în ultimul rând ușor de produs. Odată ce am apăsat butonul de print, utilajul va imprima grafica, va usca folia și va tăia pe contur. Nu ne mai rămâne nimic decât să-l trimitem clientului, sau să mergem la montaj. Modelele  Roland SG3-300 și SG3-540  sunt potrivite pentru firme cu volum de lucru mic și mediu, iar Seria VG3-540 și VG3-640 sunt soluții potrivite pentru marii producători de semnalistică.

FORMULAR CONTACT

    INFORMAȚII ȘI COMENZI