Echipamente reconditionate

 E o idee bună?

Investiția în echipamente poate fi o cheltuială serioasă. Sunt situații când nu putem sau nu vrem să cheltuim bani mulți din motive diferite: Nu suntem siguri de viabilitatea investiției, nu suntem siguri de propriile capacități sau piața de desfacere. Dar totuși… pare o afacere promițătoare. Dacă sunteți în oricare dintre situațiile de mai sus, răspunsul este un DA răsunător. Este o idee bună un utilaj Second Hand recondiționat. Costul de achiziție este semnificativ redus față de un utilaj nou și riscurile sunt minime. Poate că nu va fi cel mai nou model, poate că va avea o mică zgârietură sau o pată de cerneală, dar lucrările le veți face la cele mai înalte standarde da calitate posibilă și veți avea suport tehnic profesionist pe toată durata de exploatare din partea noastră.

Promisiunile sunt frumoase, dar care sunt argumentele?

Nu vindem niciun model de echipament unde aprovizionarea cu piese de schimb este întreruptă fie și parțial.

Toate utilajele second hand sunt dezmembrate, curățate, schimbăm piesele consumabile. Da, și capetele de printare le schimbăm, pentru că vrem ca viitorul proprietar să se bucure de cea mai bună calitate de print posibilă.

Emitem certificat de garanție de 6 luni, inclusiv pentru capetele de printare. Adică, dăm în scris că utilajul va funcționa în condiții optime de exploatare și dacă cumva apar probleme tehnice le vom remedia la sediul cumpărătorului fără costuri suplimentare pentru acestea. Nici cost de deplasare, nici cost de manopera, nici piesă.

Argumentul suprem: toate utilajele vândute de echipa noastră în decursul anilor funcționează și azi. În funcție de orașul Dvs. de reședință vă putem ghida către cel mai apropiat proprietar de echipament second hand și puteți întreba de experiența lui personală.

Echipamente reconditionate (2)

Ce se întâmplă daca doresc să renunț la utilaj?

Se întâmplă. Nu foarte des, dar din când în când apare această situație. Ați cumpărat un aparat fabricat de liderul industriei, poziție ocupată de decenii, pe merit. Asta înseamnă că utilajul va avea o valoare de piață semnificativă în momentul vânzării. Nu va fi aceeași cu valoarea de achiziție din cauza serviciilor adiacente primite -transport, instalare, instructaj, cerneală- la care se mai adaugă coeficientul de amortizare morală, dar pierderea nu va fi una majoră. Dacă doriți să vă retrageți din afacere puteți opta pentru varianta unui buy-back oferit de noi, sau vă putem ajuta să-l valorificați direct pe piața liberă. Dacă afacerea funcționează și prosperă există posibilitatea să aveți nevoie de un utilaj de productivitate mai mare, lățime mai mare sau pur și simplu tehnologie mai nouă. În cazul achiziției unui echipament nou, valoarea utilajului Dvs. va fi scăzută din prețul noului utilaj, rămânând doar diferența de plătit.