Echipament sportiv

Lumea sportului acceptă doar ce-i mai bun

Echipele de orice tip se bazează foarte puternic pe veniturile de la sponsori și parteneri. Sportivii de performanță de regulă au mari așteptări de la echipe, deci îmbrăcămintea trebuie să fie de cea mai înaltă calitate posibilă mulțumind astfel și sponsorii și atleții. În întâmpinarea acestei nevoi vine imprimanta de sublimare industrială Roland XT-640, cu care veți putea livra echipament sportiv în serie mică și medie.

Tehnologie digitală pentru lucrări profitabile

Serigrafia tradițională a fost și va rămâne tehnica cea mai fiabilă pentru serii mari. Când vorbim de mii de bucăți, avantajele acestui proces sunt de necontestat, dar în cazul volumelor mici și medii avantajele dispar, pașii de producție devin prea costisitoare. Aici intră în scenă tehnologia digitală, unde costurile de producție sunt aceleași indiferent de volum. Realitatea este că marea majoritate a echipelor nu au tiraje de zeci de mii de bucăți. Au nevoie de serii de 40-50 de seturi, pentru jocurile de acasă, jocurile în deplasare. Sunt multe sporturi de echipă, multe ligi în care se joacă. Undeva echipamentele lor vor fi produse, de ce să nu fie în atelierul Dvs?

Soluții profesionale pentru calitate

 Bine-cunoscuta fiabilitate ale utilajelor Roland este un punct ideal de pornire, dar pentru sublimare mai este nevoie și de hârtie de sublimare de calitate. Neenah Coldenhove a fost alegerea noastră, datorită mai multe considerente: din anul 1661, produc hârtie. În anii ’70 au inventat hârtia de sublimare. Până în prezent sunt singurii care produc atât hârtia cât și coatingul pentru hârtia de sublimare în propria fabrică, eliminând astfel inconsistențele dintre serii de producție. Astfel prin linia de produse premium pe care le furnizăm garantăm calitatea produselor finite.   

Personalizarea de echipament sportiv cu transfer termic

Pași simpli de producție

Folia de transfer termic este o soluție alternativă sau complementară sublimării. Să presupunem că am făcut îmbrăcămintea unei echipe de fotbal. Dar jucătorii, numerele, sponsorii se schimbă astfel că este nevoie de modificări. Nimic mai simplu. Folosind cutterul GS2-24 decupăm designul din folia de transfer termic de la Stahls’, folosind presa termică Stahls’ Sprint Mag Digital XL și produsul este gata de purtare. Dacă grafica este una complexă, cu multe culori, probabil că este o lucrare pentru Roland  BN-20A, cu care veți putea imprima și tăia pe contur grafica.

Diferite folii pentru diferite lucrări

Compania Stahlsa inventat în 1967 filmul de transfer termic. Începeți să vedeți un pattern deja? Ca atare au fost și au rămas liderii de piață, datorită inovațiilor continue aduse, în prezent având o gamă foarte extinsă de folii de transfer, acoperind orice nevoie sau moft.

Folii termotransfer Stahls CAD-CUT (142)

Folii termotransfer Stahls CAD-COLOR (12)

Accesorii folii termotransfer (2)

FORMULAR CONTACT

    INFORMAȚII ȘI COMENZI