Autocolante de perete

Amprentă personală în orice încăpere

Investim bani în echipamente ca să producem lucruri frumoase și profituri frumoase. Din perspectiva aceasta e bine să analizăm dimensiunea pieței către care ne adresăm. Ei bine, dorința de a face din încăperile apartamentului sau casei noastre cât mai călduroase și primitoare este una care ne caracterizează. Un sticker de perete imprimat sau doar decupat din autocolant colorant în masă este o soluție eficientă, ieftină și rapidă. Poate îmbunătăți ambianța dintr-un spațiu tip office, cabinete medicale, școli și grădinițe. Putem trage o concluzie sigură că piața de desfacere este una uriașă, prin urmare șansele la câștiguri semnificative este mare.

Autocolant colorant decupat

Cel mai simplu mod de a porni o afacere în domeniul autocolantelor de perete este prin achiziția unui utilaj de tăiere, cum ar fi Roland GR2-540 sau GR2-640.Diferența între utilaje este doar lățimea activă de tăiere. Forme, figuri, texte sau logouri sunt ușor de produs, numărul de consumabile este foarte limitat și costurile acestora sunt extrem de joase. Creativitatea în schimb este necesară!

Cutter Roland GR2-540

Cutter Roland GR2-640

Autocolant imprimat și decupat

Producătorul japonez Roland DG vine cu o gamă întreagă de utilaje pentru producția de stickere: modelul BN-20A pentru volume foarte mici, seria SG3-300 SG3-540  pentru volume mici spre medii și seria VG3-540 și VG3-640 pentru volume mari. Pașii de producție sunt ușoare și simple, pregătim fișierul, softul Roland VersaWorks automat pune linia de tăiere, apăsăm print. Utilajul va imprima, usca și tăia pe contur stickerul, culorile vor fi fantastice și rezistente la apă.  Între modele diferă lățimea maxima de imprimare, productivitatea și configurația de culori, deci pentru a alege soluția cea mai bună, echipa noastră vă stă la dispoziție.

Ultilizare în interior și exterior

cerneala roland

Cernelurile eco-solvent folosite de printer-cutterele Roland sunt sigure de folosit. Certificarea GREENGUARD GOLD dovedesc faptul că producătorul respectă cu strictețe limitele de emisii chimice permise și asigură că autocolantele de perete nu vor afecta climatul interior. În condiții de aplicare externă cerneala prezintă o durabilitate de până la 3 ani chiar și fără laminare.

Pentru utilizare în interior şi în exterior.

FORMULAR CONTACT

    INFORMAȚII ȘI COMENZI