PERSONALIZARE TROFEE

Trofeul personalizat afiseaza mesajul organizatorului sau sponsorului comptetiei. Dar cum putem realiza aceasta personalizare? Oferim mai multe solutii profesionale, fiecare tehnologie putand fi folosita singular sau combinat cu celelalte, pentru rezultate spectaculoase. Daca doresti sa produci trofee gravate, prin foto impact sau imprimate partial sau full color, avem selectia completa de echipamente.

Trofee gravate laser

Folosind gama CO2 de utilaje ale producatorului portughez Widinovations, putem grava sau taia trofee din plexic, lemn sau rasina sintetica.   Modelele C500, C700, C900, C1000 sunt ideale pentru aceasta aplicatia, diferenta intre modele fiind dimensiunea mesei de lucru si puterea tubului laser.

Pentru gravura personalizata pe suprafete feroase modelele Widinovations Fiber F200 si F150  produc o rezolutie excelenta la viteze ridicate.

Imprimare prin impact

Cu un pret de achizitie foarte prietenos impact printerul MPX-90S imprima elemente grafice sau poze pe trofee, transformându-le în suveniruri preţioase.

Trofee full color

Cu imprimantele pentru obiecte din seria VersaUV, LEF-12i, Lef2-200 si LEF2-300 puteţi printa direct pe orice trofeu sau obiect cu înălţimi până la 100 mm. Aceste imprimante UV unice, combină imprimarea CMYK, cu alb şi lac. Utilizaţi cerneala albă ca acoperire de bază pentru a evidenţia culorile pe trofeele închise la culoare şi lacul pentru a creea sigle tridimensionale şi efecte. În orice situaţie, seria LEF vă va ajuta să creaţi trofee spectaculoase!

CERERE OFERTĂ DE PREȚ

    INFORMAȚII ȘI COMENZI