Imprimare stickere

Identitate vizuală

Stickerele personalizate sunt o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor pentru îmbunătățirea vizibilității și construirea gradului de conștientizare al brandului. Ușurința identificării unui produs crește nivelul de încredere al cumpărătorului.

Aplicații multiple

Fie că vorbim de evenimente corporate, produse ambalate cu etichete personalizate, sau frumoasele etichete de pe borcanele dulciurilor sau gemurilor artizanale, formele și culorile specifice, rezistente la apă și chimicale cresc efectul vizual produsului. Împătimiții de mașini și motociclete caută întotdeauna posibilități de accentuare a mărcii preferate, și fiecare spațiu de producție are nevoie de stickere de protecția muncii. Gama de aplicații este una uriașă, din fericire și gama de utilaje este una consistentă.

Soluții multiple: 

Print Ecosolvent

Producătorul japonez Roland DG vine cu o gamă întreagă de utilaje pentru producția de stickere: modelul BN-20A pentru volume foarte mici, seria SG3-300 SG3-540  pentru volume mici spre medii și seria VG3-540 și VG3-640 pentru volume mari. Pașii de producție sunt ușoare și simple, pregătim fișierul, softul Roland VersaWorks automat pune linia de tăiere, apăsăm print. Utilajul va imprima, usca și tăia pe contur stickerul, culorile vor fi fantastice și rezistente la apă.  Între modele diferă lățimea maxima de imprimare, productivitatea și configurația de culori, deci pentru a alege soluția cea mai bună, echipa noastră vă stă la dispoziție.

Print UV

Pentru efect woow garantat printer-cutterele Roland Lec2-330 și Lec2-640 sunt soluțiile ideale. Cu cerneala albă și gloss pentru efecte de lăcuire selectivă gloss sau mat, printurile vor ieși în relief. Chiar și scrisul braille se poate reproduce pe autocolant folosind tehnologia uv. V-am spus că stickerele arată.... woooow???

CERERE OFERTĂ DE PREȚ

    INFORMAȚII ȘI COMENZI