IMPRIMANTE POLYPRINT

Cu spații atât în Salonic (sediul central), cât și în Atena (sala demo), Polyprint este prima și singura companie elenă dedicată imprimării textile.
Din 1976, Polyprint a jucat un rol major în dezvoltarea serigrafiei în Grecia de Nord și a contribuit la înființarea a peste 250 de afaceri locale, sprijinindu-le cu utilaje, materiale consumabile și, cel mai important, cunoștințe și experiență.
20 de ani mai târziu, Polyprint devine prima companie din industria de imprimare textilă greacă care a îmbrățișat schimbările tehnologice de la sfârșitul anilor ’90 și a deschis calea pentru era digitală a imprimării textile.
Bazat pe know-how-ul său în domeniile tehnologiei textile și digitale, Polyprint este astăzi o echipă puternică și rapidă de profesioniști tineri și talentați, specializată în producerea de imprimante direct pe textile (DTG) TexJet®, accesorii și consumabile pentru îmbrăcăminte. Marca TexJet®, introdusă la SGIA Expo în 2005, și-a stabilit deja o bună reputație la nivel mondial datorită calității de imprimare uimitoare pe care imprimantele o livrează, precum și a eficienței și managementului costurilor. 12 ani mai târziu, imprimantele TexJet® DTG sunt disponibile în peste 55 de țări printr-o rețea globală de distribuitori locali.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.